Jag längtar…

Jag längtar så sjukt mycket efter lite fritid…

Igår hann jag knappt andas…först på jobbet och sedan även hemma. Städa, packa, plocka undan. Idag kommer det fortsätta så, för imorgon kl 7 startar min lilla tuné. Jag tror jag har fått med mig det mesta. Två resväskor. Ville helst inte ha med mig den mindre utan bara en handväska men det gick inte. I frustration ringde jag Dina och sedan även Semsa som båda hjälpte till att lugna ner mig. Så för att inte riskera att inte ta med mig något nödvändigt tog jag fram resväskan och började packa. Ikväll ska det hinnas med mycket, får se när jag går och lägger mig. Förhoppningsvis i tid, så jag är någorlunda utvilad imorgon….

HAHA, just realizes I wrote this whole post in swedish and I’ve decided not to change it…

Hope you’re all having a great day!!!

 

 

Advertisement

Hello there, leave me a comment and I'll get back to you soon!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s